Τορτελίνια με τέσσερα τυριά
Νόστιμη συνταγή για ένα all time classic πιάτο που θα αγαπήσετε ακόμα περισσότερο!
Με μια ματιά
ΜΕΡΙΔΕΣ
2
ΧΡΟΝΟΣ
55 λεπτά
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Εύκολο
Η συνταγή αυτή φτιάχτηκε με
Υλικά
500 γρ.
Τορτελίνια
100 γρ.
Μανιτάρια λευκά, κομμένα σε φέτες
330 ml.
Κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ
100 γρ.
Τυρί Gouda ΝΟΥΝΟΥ, τριμμένο
100 γρ.
Παρμεζάνα, τριμμένη
100 γρ.
Γραβιέρα, τριμμένη
100 γρ.
Φέτα, τριμμένη
¼
Μάτσο Μαϊντανό , ψιλοκομμένο
Υλικά για την σως
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση συνταγής με απλά βήματα
1
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αρκετά αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2
- Στη συνέχεια βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά τα μανιτάρια. Μόλις είναι έτοιμα τα αφήνουμε στην άκρη.
3
- Βάζουμε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ, αλατοπιπερώνουμε και την αφήνουμε μέσα να ζεσταθεί. Όταν είναι ζεστή, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά, τα τυριά, τα μανιτάρια και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
4
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.
5
- Μεταφέρουμε τα τορτελίνια σε ένα πυρέξ φούρνου διαμέτρου 20×25 εκ. και ψήνουμε για 30 με 35 λεπτά.
6
- Μόλις είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Tip!
Μπορούμε να προσθέσουμε και ψιλοκομμένο μπέικον για πιο καπνιστό άρωμα και γεύση
Δημιούργησε το δικό σου Βιβλίο Συνταγών
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου
Βιβλίο Συνταγών με τις αγαπημένες σου δημιουργίες, σε 3 μόλις βήματα!