Spaghetti με σπανάκι & ψητά μανιτάρια

Εύκολη, γρήγορη και ελαφριά συνταγή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε στιγμές που δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε!

Με μια ματιά

ΜΕΡΙΔΕΣ
4
ΧΡΟΝΟΣ
30 λεπτά
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Εύκολο

Η συνταγή αυτή φτιάχτηκε με

Στιγμή που ανήκει η συνταγή

Υλικά

Υλικά για λαζάνια:

500 γρ.

spaghetti

1

κιλό baby σπανάκι

300 γρ.

μανιτάρια λευκά, ψιλοκομμένα

2 κ.σ.

βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ

4 κ.σ.

ελαιόλαδο

2

φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

300 ml

ΝΟΥΝΟΥ Telia 3%

1

κρόκο αυγού

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής με απλά βήματα

Εκτέλεση:

1
  • Ζεσταίνουμε ένα βαθύ τηγάνι ή μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια.
2
  • Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε μέσα το σπανάκι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
3
  • Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και μόλις βράσουν τα σουρώνουμε και κρατάμε 50 ml από το νερό του βρασίματος.
4
  • Μόλις μαραθούν τα λαχανικά ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και το νερό που κρατήσαμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και σιγομαγειρεύουμε για 3 – 4 λεπτά.
5
  • Χτυπάμε μέσα σε ένα μπολ με το σύρμα χειρός την NOYNOY Telia 3%, τον κρόκο αυγού, μπόλικο αλάτι και πιπέρι και αδειάζουμε το μείγμα μέσα στο σκεύος που μαγειρεύουμε.
6
  • Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για δύο λεπτά και μόλις δέσει η σάλτσα μας σερβίρουμε.
Δες τα υλικά

Δημιούργησε το δικό σου Βιβλίο Συνταγών

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου
Βιβλίο Συνταγών με τις αγαπημένες σου δημιουργίες, σε 3 μόλις βήματα!

Δημιουργία Online Cookbook

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού