Σκιουφιχτά με λιαστή ντομάτα & πιπεριά Φλωρίνης
Με μια ματιά
ΜΕΡΙΔΕΣ
3
ΧΡΟΝΟΣ
5 λεπτά
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Εύκολο
Η συνταγή αυτή φτιάχτηκε με
Υλικά
250 γρ.
σκιουφιχτά
200 ml
κρέμα γάλακτος ΝOYNOY telia 3%
100 γρ.
τυρί κρέμα
5
λιαστές ντομάτες, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες
1
πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε κυβάκια
1 σκ.
σκόρδο, ψιλοκομμένη
2 κ.γ.
θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα +extra για το σερβίρισμα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση συνταγής με απλά βήματα
1
- Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα με νερό. Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τα σκιουφιχτά βράζοντας τα 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, ώστε να βγουν al dente.
2
- Έπειτα, τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Αφού ζεσταθεί, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, την πιπεριά Φλωρίνης και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
3
- Αμέσως μετά, προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα, το θυμάρι και σοτάρουμε για ακόμα 1 λεπτό.
4
- Στη συνέχεια, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ telia 3%, τα σκιουφιχτά, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει.
5
- Τέλος, προσθέτουμε τα σκιουφιχτά πασπαλίζοντας με λίγο θυμάρι.
Δημιούργησε το δικό σου Βιβλίο Συνταγών
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου
Βιβλίο Συνταγών με τις αγαπημένες σου δημιουργίες, σε 3 μόλις βήματα!