Κουραμπιέδες
Σας έχουμε τους καλύτερους μπισκοτένιους κουραμπιέδες που έχετε φάει ποτέ.
Με μια ματιά
ΜΕΡΙΔΕΣ
12
ΧΡΟΝΟΣ
10 λεπτά
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Εύκολο
Η συνταγή αυτή φτιάχτηκε με
Υλικά
500 γρ.
Βούτυρο NOYNOY
60 γρ.
Άχνη ζάχαρη
500 γρ
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ.
Βανίλια εκχύλισμα
100 γρ.
Αμύγδαλο φιλέ καβουρδισμένο
Άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα
Εκτέλεση συνταγής με απλά βήματα
Εκτέλεση:
1
- Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τα δύο βούτυρα και την άχνη και χτυπάμε πολύ καλά με το φτερό για 15’-20’ μέχρι να αφρατέψει τελείως το βούτυρο.
2
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το μισό αλεύρι, τη βανίλια, το αμύγδαλο και με ένα κουτάλι τα προσθέτουμε σιγά σιγά στον κάδο του μίξερ με το βούτυρο.
3
- Προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι ώστε να έχουμε μια μαλακή και αφράτη ζύμη.
4
- Φοράμε γάντια μίας χρήσης και κάνουμε μικρά μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού τα οποία τοποθετούμε πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
5
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στον αέρα για 30’-35’ και μόλις βγουν τα πασπαλίζουμε με λίγο νερό και αρκετή άχνη ζάχαρη.
Tip!
Το βούτυρο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και το χτυπάμε για αρκετή ώρα ώστε να αφρατέψει πολύ.
Δημιούργησε το δικό σου Βιβλίο Συνταγών
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου
Βιβλίο Συνταγών με τις αγαπημένες σου δημιουργίες, σε 3 μόλις βήματα!