Κοχύλια με μπρόκολο & τυρί

Με μια ματιά

ΜΕΡΙΔΕΣ
4
ΧΡΟΝΟΣ
10 λεπτά
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Εύκολο

Η συνταγή αυτή φτιάχτηκε με

Στιγμή που ανήκει η συνταγή

Υλικά

300 γρ.

κοχύλια

300 ml.

κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ light

250 γρ.

ζαμπόν, κομμένο σε κυβάκια

140 γρ.

ΝΟΥΝΟΥ Cheese mix

2 σκ.

σκόρδο, ψιλοκομμένο

1

μπρόκολο, βρασμένο και κομμένο σε μπουκετάκια

1

κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1

κ.σ. μουστάρδα, απαλή

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής με απλά βήματα

1
  • Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα με νερό. Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τα κοχύλια βράζοντας τα 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, ώστε να βγουν al dente.
2
  • Παράλληλα, τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, το αφήνουμε να ζεσταθεί και αφού ζεσταθεί προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, το ζαμπόν και σοτάρουμε πολύ καλά από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει χρώμα. Μόλις είναι έτοιμο, το αδειάζουμε σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην άκρη.
3
  • Έπειτα, στο ίδιο τηγάνι, προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
4
  • Κατόπιν, ρίχνουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό ακόμα, μέχρι να καραμελώσουν.
5
  • Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ζαμπόν, το μπρόκολο, την κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ light, τη μουστάρδα, τα ζυμαρικά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
6
  • Τέλος, πασπαλίζουμε με το ΝΟΥΝΟΥ Cheese mix, ανακατεύουμε εκ νέου και σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά.
Δες τα υλικά

Δημιούργησε το δικό σου Βιβλίο Συνταγών

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου
Βιβλίο Συνταγών με τις αγαπημένες σου δημιουργίες, σε 3 μόλις βήματα!

Δημιουργία Online Cookbook

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού