Corndogs
Οι μικροί φίλοι θα ξετρελαθούν με αυτό το yummy snack!
Με μια ματιά
ΜΕΡΙΔΕΣ
12
ΧΡΟΝΟΣ
35 λεπτά
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Εύκολο
Η συνταγή αυτή φτιάχτηκε με
Υλικά
12
Λουκάνικα, Φρανκφούρτης
12
Ξυλάκια, καλαμάκια
150 γρ.
Καλαμποκάλευρο
130 γρ.
Αλεύρι γ.ο.χ.
1/2 κ.γ.
Αλάτι
1
Πρέζα πιπέρι
50 γρ.
Ζάχαρη, κρυσταλλική
4 κ.γ.
Μπέικιν πάουντερ
1
Αυγό
240 γρ.
ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση συνταγής με απλά βήματα
1
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά μέχρι το μείγμα μας να γίνει αρκετά ρευστό.
2
- Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα βαθύ ποτήρι.
3
- Περνάμε τα καλαμάκια μέσα στα λουκάνικα.
4
- Ανάβουμε το μάτι μας σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε μέσα το ηλιέλαιο και να περιμένουμε να ζεσταθεί.
5
- Παίρνουμε τα λουκάνικα, τα βουτάμε μέσα στο ποτήρι με το μείγμα μας και τηγανίζουμε δυο-δυο.
6
- Τα γυρνάμε τακτικά για να ψηθούν από όλες τις πλευρές και μόλις αφρατέψουν και χρυσαφίσουν τα αφαιρούμε.
7
- Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα επόμενα.
8
- Σερβίρουμε με κέτσαπ και μουστάρδα.
Tip!
Η φωτιά μας δεν πρέπει να είναι πολύ δυνατή καθώς αν είναι καυτό το ηλιέλαιο δε θα ψηθεί σωστά η ζύμη.
Δημιούργησε το δικό σου Βιβλίο Συνταγών
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου
Βιβλίο Συνταγών με τις αγαπημένες σου δημιουργίες, σε 3 μόλις βήματα!