Μυστικά

Μυστικό για το κρασί… στη μαγειρική!

Όταν χρησιμοποιείτε κρασί στις συνταγές σας, καλό είναι να μην διαλέγετε ένα κρασί που δεν θα πίνατε…

Δηλαδή, αν το κρασί δεν είναι αρκετά εύγεστο για να το απολαύσετε στο ποτήρι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μαγειρέψετε με αυτό. Προτιμήστε, επομένως, καλύτερης ποιότητας κρασιά, για πεντανόστιμες δημιουργίες!

Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή του κατάλληλου κρασιού είναι μια σύνθετη διαδικασία που σχετίζεται με την ποικιλία των σταφυλιών, την παλαιότητα του κρασιού αλλά και την τιμή του. Το σημαντικό σε κάθε περίπτωση είναι να έχετε στο ποτήρι σας και στο φαγητό σας, το κρασί που σας αρέσει. Κι αν προτιμάτε κόκκινο κρασί με το ψητό κοτόπουλο, μην αισθάνεστε ότι «πηγαίνετε ενάντια στους κανόνες»!

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού